SHPËRNDAJE

Asus Transformer Book DuoAsus në ngjarjen CES 2014 që po mbahet në Las Vegas ka njoftuar për laptopin e ri me dy sisteme operative, Asus Transformer Book Duo, i cili vjen me Windows 8.1 dhe Android 4.2.2 Jelly Bean.

Asus Transformer Book Duo përmban ekran të plotë HD SPI të madhësisë 13.3 inç, procesorin Intel Core i7, plus 4GB DDR3 RAM. Për ruajtje, Asus transformator Book Duo vjen me 128GB SSD në pajisjen e tabletit kurse deri 1TB në pjesën Dok të pajisjes.

Ajo është e pajisur edhe me lidhjet WiFi 802.11 ac dhe Bluetooth 4.0, plus slotën microSD etj, për më shumë detaje në lidhje me pajisjen mund të gjeni në ketë link. /ameble