SHPËRNDAJE

Gamers po përgatiten për lançimin e lojës së re Ridge Racer Driftopia që aktualisht është në zhvillim e sipër dhe që që versioni testues (Beta) do të dalë javën e ardhshme duke na dhënë shans për ta parë deri në lançimin përfundimtar.

Ridge Racer Driftopia Beta është tani e hapur për regjistrim (sign-up) që pak a shumë përgatit përdoruesit për javën e ardhshëm. Ridge Racer Driftopia Beta ka lansuar një video Trailer duke ofruar kështu një paraqitje e shkurtër të asaj së çfarë mund të presim.

[youtube id=”Mnmeo3aOpzg” width=”600″ height=”350″]

Kjo lojë për tu luajtur do të jetë në dispozicion pa pagesë dhe mund të luhet në PS3 kurse për PC me vonë. |ameble|

SHPËRNDAJE