SHPËRNDAJE

Microsoft ka njoftuar për një funksion të ri të tyre për Office 365 të quajtur Microsoft Bookings. Ky funksion i ri është projektuar për t’ua bërë më të lehtë dhe me të efektshëm rregullimin e planifikimeve, takimeve etj.

Pra Microsoft Bookings u ofron klientëve tuaj mundësi për të caktuar takimet online me ju dhe anëtarët të tjerë të biznesit.

Më shumë detaje rreth funksionit Microsoft Bookings mund të gjeni këtu. /ameble

SHPËRNDAJE