SHPËRNDAJE

Pas versionit të ri Apple OS X Mavericks, kompania Apple në ngjarjen WWDC 2013 ka vazhduar kështu duke njoftuar për serinë e laptopave të tyre të ri MacBook Air.

Karakteristikat e Apple MacBook Air 11 inç përmbajnë ekran LED me rezolucion 1366 X 768 pikselë, dhe vjen me procesorë Intel me zgjedhje, njëri më procesor 2-bërthamor i5 1.3GHz dhe tjetri 2-bërthamor i7 1.7Ghz me deri 8GB RAM, plus në zgjedhje me hapësirë të brendshme për ruajtje 128GB ose 256GB SSD.

Apple MacBook Air

Modeli tjetër MacBook Air me 13 inç përmbajnë ekran LED me rezolucion 1440 X 900 pikselë, dhe karakteristikat tjera ngjashëm si modeli me lart

MacBook Air të ri do të mbajnë jetën e baterisë gjatë gjithë ditës dhe të përdorin platformën e re të procesorëve Intel Haswell. Do të jenë dy modele, njëri 11 inç dhe tjetri 13, modeli 11 inç do të mbaj jetën e baterisë deri në 9 orë kurse modeli 13 inç deri në 12 orë.

Apple MacBook Air 1

Çmimet për laptopat e ri MacBook Air do të fillojnë me 999 $ dhe me shitjen do të fillojnë nga sot. Karakteristikat e plota për të dy modelet do të jenë në dispozicion gjatë ditëve në vijim. |ameble|

SHPËRNDAJE