SHPËRNDAJE

[MWC 2013] Një nga pajisjet më intriguese në Kongresin Botërorë të celularëve të këtij viti ishte padyshim Sony Xperia Tablet Z. Kompania legjendare japoneze ka provuar fatin e saj në tableta të mëhershëm, Tablet S dhe Tablet P, por edhe pse ato modele nuk ishin aq të këqija, ata dështuan në treg. Por si duket ky Sony nuk është i gatshëm të heqë dorë duke u kthyer edhe një herë me një pajisje të re, dhe ne besojmë se ka një shans shumë më të madh për sukses.

Tableti Xperia Z është një tablet i shquar për shumë arsye. Së pari, veçohet me një dizajnin i cili është jashtëzakonisht i hollë dhe i lehtë për madhësinë që e ka. Përmban  një ekran 10.1 inç  me një rezolucion 1920 x 1200.  Me vetëm  495 g, me të vërtetë është ndër tableta të lehta në klasën e tij, të cilat ne vlerësojmë me të vërtetë, sepse pesha është jashtëzakonisht e rëndësishme në botën e tableteve.

Sony Xperia Tablet Z ka të instaluar Android 4.1.2 Jelly Bean. Prodhuesi ka përshtatur disa ikona, dhe ka shtuar edhe funksionalitetin me disa Apps vogla. Një tjetër tipar i këtij tableti është mundësia e telekomandës, e cila mund të përdoret për të kontrolluar një TV që është kompatibil me Sony..

Sony Xperia Tablet Z ka të integruar procesorin Quad core, 1500 MHz, Krait, Qualcomm Snapdragon S4 Pro i mbështetur me 2 GB RAM. |ameble| [divider top=”0″]

SHPËRNDAJE