SHPËRNDAJE

Kompani kineze ZTE e njohur më mirë për prodhimin e tabletve dhe smartphone-ve këtë javë në CES 2014 ka prezantuar pajisjen e saj të re dhe të parë smartwatch në formën ZTE Bluewatch.

Smartwatch i ri nga ZTE është ende aktualisht në zhvillim e sipër dhe prezantimet që ata po bëjnë në ngjarjen CES në Las Vegas janë vetëm model prototip.

[youtube id=”8u9_1S5oOig” width=”600″ height=”350″]

ZTE Bluewatch është dizajnuar me shumë që të mbajë baterinë më gjatë, duke siguruar përdoruesit për përdorim më të gjatë duke bërë lidhjen me smartphone për të marr njoftimet, thirrjet apo mesazhet. ZTE ka njoftuar gjithashtu se janë duke zhvilluar një numër të aplikacioneve për pajisjen ZTE Bluewatch duke përfshirë aplikacione të rrjeteve sociale etj.

Për fat të keq nuk ka informata për çmimet ose disponueshmërinë e saj nëpër botë. /ameble

SHPËRNDAJE