SHPËRNDAJE

Kongresi botëror për teknologji mobile MWC,  është ngjarja më e madhe e 2014 për veglat mobile. Kjo ngjarje do të mbahet nga 24-27 Shkurt në Barcelonë. Gjatë këtij kongresi prezantohen të gjitha pajisjet më të reja të kompanive gjigante siç janë Samsung,  Apple, Microsoft,  HTC, Nokia, Motorola, Sony, etj..

Sipas shumë analistëve të IT-së pritet që këtë here Samsung të dominojë ngjarjen me lançimin në treg të Samsung Galaxy S5 i cili përflitet të jetë ndër pajisjet mobile më të mira që Samsung ka prodhuar deri më tani. Gjatë kësaj ngjarje madhështore, priten edhe shume befasi ku do të publikohen produkte të pa para deri më tani.

Hapja e këtij kongresi do të nisë këtë të Shtunë mbrëma me datën 23 dhe të vazhdojë deri me datën 27 Shkurt.

Si zakonisht, Ameble do të publikojë çdo të dhënë rreth këtij evenimenti, andaj qëndroni me ne.  \ameble

SHPËRNDAJE