SHPËRNDAJE

Për fasnat e lojërave, e sidomos për ata që luajnë futboll, një lajm i mirë sepse loja prestigjioze Pro Evolution Soccer 2014 ose shkurt PES 2014 do të lansohet në fund të vitit. Për fat të keq, PES 2014 nuk do të jetë ende gati për Xbox One dhe Sony Play Station 4. Loja do të jetë në dispozicion vetëm për Xbox 360, PlayStation 3, PC dhe PSP.

Çfarë risi do të sillen në PES 2014 si dhe në çfarë sistemi është duke u zhvilluar loja, shikoni videon e më poshtme. |ameble| 

[youtube id=”qKbqkYfl08w” width=”600″ height=”350″]