SHPËRNDAJE

Samsung Galaxy Gear 2Nga mediumi Korean ETnews është raportuar se Samsung është në proces të prodhimit në masë të smartphone-it Samsung Galaxy S5, modelit të radhës nga seria tashmë e njohur Galaxy. Prodhimi në masë është cekur se do të filloj në muajin Janar, kurse lansimi i këtij modeli pritet të ndodh në Mars apo Prill të vitit të ardhshëm.

Galaxy S5 pritet të shfaqet me karakteristika të ngjashme me Galaxy Note 3, d.m.th me procesorë Snapdragon 800 dhe 3GB RAM. Sigurisht, se do të jetë i madhësisë më të vogël.

Samsung është thënë gjithashtu se po punon në lançimin e versionit tjetër të ri të orës së mençur Galaxy Gear në të njëjten kohë me ketë smartphone. |ameble|

SHPËRNDAJE