SHPËRNDAJE

“Project Glass” që në koncept janë syze inteligjente me kamerë te cilat regjistrojnë secilin imazh qe ju dëshironi, është njëri prej zbulimeve të mëdha te Google-it dhe parashihet që me këtë projekt Google të vazhdojë të ndërtojë të ardhmen e saj.

Duke i vendosur Google glass ne sytë tuaj, mund të jetë bileta juaj përreth një bote turistike qe keni pasë ëndërr ta vizitoni, kjo pajisje vërtetë mund të bëj disa gjëra te mrekullueshme.

Për përdoruesit e Project Glass, Google ketë herë pretendon të jetë më afër perdoruësve se kurrë më parë. Google ka njoftuar se nuk do të jetë në dispozicion për konsumatorët deri në fillim te vitit te ardhshëm. Video me poshtë është një koncept se si ne të ardhmen ndoshta nga Google do të arrihet kjo. |ameble| [youtube id=”9c6W4CCU9M4″ width=”600″ height=”350″] [divider top=”0″]

SHPËRNDAJE