SHPËRNDAJE

(E PLOTËSUAR ora 16:40)

Më poshtë mundë të shihni disa video të sapo publikuara nga Asus për PadFone2:

[youtube id=”yjaZRKdyl4s” width=”600″ height=”350″]

[youtube id=”DjpACIJkpQo” width=”600″ height=”350″]

[youtube id=”04qO2XZ3UMc” width=”600″ height=”350″]

[divider top=”0″]

(E PUBLIKUAR ora 11:29)

Pak orë më parë, në Taiwain zyrtarisht u publikua tablofoni i parë katër-bërthamorë nga Asus “PadFone2”.

Ky tablofon tani më është lansuar për treg dhe pritet qe të ketë një shitje të madhe ngase specifikat harduerike te tij janë vërtet joshëse.

PadFone 2 është pasardhës i PadFone i cili u publikua në muajin Shtator në Indi. PadFone 2 vjen me shumë përmirësime duke përfshirë peshën më të lehtë, duke qenë më i hollë dhe shumë më i shpejtë gjë qe e bënë këtë pajisje shumë të sofistikuar dhe të dëshirueshme.

Asus PadFone2 smartphone për tu konvertuar në tablet, patjetër duhet blerë edhe pjesa “Station” në të cilën vendoset smartphone-i dhe shndërrohet në një tablet të plotë.

Çmimi i Asus PadFone 2 fillon nga 620$ për modelin 16GB, dhe 750$ për modelin 64GB, ndërsa çmimi fillestar i AsusPadFone 2 Station do te jetë 210$

Specifikat Harduerike komplete të Asus PadFone 2:

  • Procesor: Qualcomm Snapdragon S4 Pro APQ8064, Quad core, 1500 MHz, Krait
  • RAM: 2024 MB
  • Kamerë: 13 Megapiksele, 1920×1080 (1080p HD) (30 fps), 1280×720 (720p HD) (60 fps)m, Kamera e përparmë 1.2 Megapiksel.
  • Ekrani: 4.70 inc, 720 x 1280 piksel, Super IPS+ LCD, Scratch-resistant glass.
  • Sistemi Operativ: Android 4.0
  • Hapësira interne: 16GB ose 64GB

Nga sot ora 11:00 Asus PadFone 2 do të prezantohet edhe ne Europë dhe pikërisht ne Milano të Italisë dhe këtë ngjarje mund ta ndiqni drejtpërdrejtë në Ameble.

 

|ameble| [divider top=”0″]

SHPËRNDAJE