SHPËRNDAJE

Google ka publikuar lajmin qe më nuk ka nevojë që të pritet për një ftese përmes postes elektronike (e-mail) për të ju qasur Google Maps (Hartave). Në Maj të këtij viti, u zbuluar disa imazhe të dukjes së re të Google Maps për ueb, dhe sot u bë shumë më e lehte qe ti shijojmë këto imazhe.

Tani me versionin e ri  krejt çfarë duhet te bëni është që të krijoni një llogari në Gmail dhe të keni qasje në: maps.google.com/preview

Shikoni videon më poshtë se çfarë ofron Google këtë herë për ju përmes Google Maps:

[youtube id=”THxJHcR1D2c” width=”600″ height=”350″]  |ameble|

SHPËRNDAJE