SHPËRNDAJE

Sony ka publikuar një video të re për konsolën e tyre të re PlayStation 4, që tregon disa nga tiparet e reja që do të jenë në dispozicion me pajisjen, duke përfshirë edhe ndërfaqen e re për përdoruesit e saj dhe opsionin për shpërndarje (sharing) në rrjete sociale. [youtube id=”7s32Q7MxvH0″ width=”600″ height=”350″]

Sony PlayStation 4 është paraqitur si një pajisje me përformanca mjaft të mira të mundësuara nga procesor  8 bërthamor X86 AMD Jaguar, 8 GB RAM GDDR 5, Wi-Fi 802.11n , Bluetooth 2.1, USB 3.0, dalje HDMI dhe një port optike. |ameble|

SHPËRNDAJE