SHPËRNDAJE

Qualcomm ka prezantuar dy procesorë të ri për smartphone të serisë se tyre Snapdragon, Qualcomm Snapdragon 600 dhe 800 të cilat janë projektuar më të fuqishëm së sa seria ekzistuese.

Sipas Qualcomm, Snapdragon 800 është 75 % me i fuqishëm në performancë se ato procesorët ekzistues Snapdragon S4 Pro, kurse versioni 600 është 40 % me performancë më të mirë se ai aktual S4 Pro.

Procesorët Snapdragon të ri 800 dhe 600 pritet të përdoren në smartphone dhe tablet gjatë këtij viti, për më shumë detaje mund të gjeni në uebfaqen e tyre të Qualcomm-it. |ameble| [divider top=”0″]

SHPËRNDAJE