SHPËRNDAJE

Ramos sot njoftoi për një seri të re të tableteve me platformën Android të cilit kanë të integruar procesorin Intel. Është hera e parë për kompaninë të ketë një bashkëpunim me Intel-in, thuhet në njoftimin.

Ramos Android Tablet

Seria e re është emëruar si linja Ramos i-seria e cila pritet të lansohen në tregun e Kinës në këtë muaj me çmim prej 195 $. i-seria pritet t’i ketë katër tableta: Ramos I8, i9, I10, dhe i12, ku numri paraqet madhësinë e tabletit. Të gjithë tabletet, përveç i8 i cili do të ketë 1 GB RAM, do të kanë të integruar 2 GB RAM, një ekran të plotë HD si dhe 2GHz procesor Intel Atom Z2580. |ameble|

SHPËRNDAJE