SHPËRNDAJE

Google Play Store Amebl1Njoftohen të gjithë përdoruesit të cilët shfrytëzojnë sistemin operativ Android përmes pajisjeve elektronike: telefon i mençur (smartphone), tabletë apo laptop se që nga orët e hershme të mëngjesit të sotëm dyqani virtual i Google “Play Store” nuk është duke funksionuar me asnjërin nga operatorët e telefonisë mobile në Kosovë.

Arsyet për këto problem akoma nuk dihen, por problemet rreth dyqanit Google “Play Store” janë raportuar nga shumë përsona në Kosovë përgjatë gjithë ditës sot.

Përmes këtij lajmi duam që gjithashtu të shfrytëzojmë rastin të ju informojë se nëse keni këtë problem, nuk donë të thotë që pajisja juaj ka ndonjë defekt.

Ne do të përpiqemi që të mbledhim më shumë informacione rreth këtij problemi dhe sapo të kemi diçka të re do ta publikojmë. |ameble|