SHPËRNDAJE

MacBook Air 2013Një temë e re në forumin zyrtar për përkrahje të Apple-it (Apple Support) është përhapur nga përdoruesit të cilët kanë shkruar se volumi i pajisjes së re MacBook Air po luhatet vetvetiu, veçanërisht duke shikuar videot. Kjo çështje definitivisht mund të jetë një problem i madh për kompaninë e cila duhet të fus vëmendjen e saj në ketë detaj, sidomos nëse kjo rezulton të jetë një çështje me harduer.
Komenti origjinal i parë i cili u botua në fund të Qershorit, vë në dukje se “volumi duket të luhatet vetvetiu përderisa jeni duke luajtur ndonjë video.” Një numër i përdoruesve të cilët kishin blerë modelin e ri të 2013-së MacBook Air janë përgjigjur menjëherë, duke thënë se edhe ata kanë vërejtur një gjë të tillë dhe kanë po të njejtin problem. Dhe kështu është komentuar në mënyra të ndryshme duke menduar se mund të jetë ndonjë softuer apo diç tjetër qe po e shkakton ketë problem.

Sido që të jetë, nëse keni mëndu me ble një MacBook Air është mirë të prisni deri sa kompania Apple të merr ketë çështje përsipër dhe të deklarohet zyrtarisht. Por, nëse nuk mund të prisni apo keni blerë një të tillë atëherë shkarkoni aplikacionin Boom nëpërmjet iTunes. Ky aplikacion kushton 7$ dhe është projektuar për të ndihmuar në rritjen e volumit të speakers-ave, dhe gjithashtu rregullon ketë çështjen e zërit tek modeli i ri, krejt kjo sipas komentuesve tek forumi Apple. |ameble|

SHPËRNDAJE