SHPËRNDAJE

Microsoft këtë javë ka nisur një fushatë të re të reklamave për smartphone-t e saj Nokia dhe për asistentin Cortana. Siç ka ndodhur edhe më parë në reklamat e saj Microsoft tani ka nxjerr një seri video reklamash ku përqesh asistentin e Apple-it, Siri-n.

Shiko më poshtë serinë e këtyre reklamave të cilat Microsoft i ka përgatitur për Cortana-n, i cili është konkurrent me Apple Siri-n.

Microsoft Cortana është asistenti personal inteligjent në Windows Phone 8.1, ku emri i tij vjen nga karakteri artificialinteligjentent i serisë së video lojërave të Microsoft-it, Halo. /ameble

SHPËRNDAJE