SHPËRNDAJE

Dikujt mund ti kujtohet kur Windows 95 doli në horizont, ishte një ndryshim masiv për përdoruesit e kompjuterve. Duke kaluar nga Windows 3.1 dhe DOS-i në ndërfaqen e Windows 95 përveq që ishte ndryshim i madh, ishte gjithashtu një nevojë e madhe për më shumë softuer të ri.

Video e më poshtme promovuese e asaj kohë ju ishte dhuruar shitësve që të bëjnë reklamë për të rritur shitjet e sistemit operativ të ri Windows 5, e që bashkë më të vinte edhe tastiera ergonomike, që atë kohë gjithashtu edhe sot duket ende reklamë e pa kuptueshme, dhe më një humor të bajatshëm.

[youtube id=”wAHobySO-Bw” width=”600″ height=”350″]

Sido që të jetë, për fat të mirë video të tilla ne nuk shohim shumë ditët e sotshme, përveç nëse jetoni në Indi dhe rastisni të ndodheni në prezantimin e çuditshëm të smartphone-it të ri Samsung Galaxy S4. Një prezantim i kësaj pajisje me muzikën e Gangham Style, dhe me tekst ndryshe duke paraqitur karakteristikat e smartphone-it, i bie që reklama e Windows 95 prap qëndron më e pranueshme.

[youtube id=”ZJs7N3aM75Y” width=”600″ height=”350″]

Çfarë të themi, shpresojmë të mos kemi kësi lloj prezantimesh të produkteve ne ditët e sotme. |ameble|

SHPËRNDAJE