SHPËRNDAJE

Kryeshefja ekzekutive e Yahoo-së Marissa Mayer ka thënë se Yahoo Mail tani është më i shpejtë, më i lehtë, dhe në dispozicion për të gjitha platformat Android, iOS, Windows 8, dhe ueb. Ky është një lajm i madh për ata që përdorin shërbimin. Mail i ri i ri-dizajnuar u mundëson përdoruesve mënyrë me të shpejt në shfletimin e email-ave.  Yahoo! Mail tani ka një pamje tjetër dhe është prezent në të gjitha pajisjet dhe platformat.

Ja se çfarë ka thënë ajo:

“Email-i është bërë i zakonshëm dhe i përditshëm. Kjo është gjëja e parë që ne kontrollojmë në mëngjes dhe gjëja e fundit para se të shkojnë në shtrat. Pse? Sepse është një nga format më të thjeshta dhe me themelore e komunikimit. Dhe përderisa eshë pjesë e rëndësishme e jetës, ne kemi bërë përmirësime në Yahoo Mail “. |ameble|

[divider top=”0″]

SHPËRNDAJE