SHPËRNDAJE

Asus ka lëshuar detajet e një Router-i të ri, që e ka bërë të hyj në tregun e 802.11ac. Asus Routeri RT-AC66U ofron një kombinim shpejtësie me Bandwidth 2.4GHz-5GHz e 1.75Gbps. RT-AC66U përdor teknologjinë Asus AiRadar që forcon lidhjet më pajisjet, gjithashtu plotëson sinjalet wireless në të gjitha drejtimet për të ndihmuar dhe kaluar pëngesat mjedisore dhe përmirëson normat e të dhënave.

Routeri ASUS RT-AC66U ka të integruar dual-band Gigabit Wirless prej pesë gjeneratave 802.11ac te teknologjisë Wi-Fi, e njohur edhe si 5g WiFi mundëson shpejtësi deri në tre herë më të shpejt se 802.11n ekzistuese.

Si një nga Routerat e parë që ka arritur këtë, është në krye të gjitha kërkesave Gigabit wireless me një gjerësi të kombinuar 2.4GHz/5GHz e 1.75Gbps “. Për me shumë detaje mund të gjeni nga ASUS news. |asus.com| |ameble|[divider top=”0″]

SHPËRNDAJE