SHPËRNDAJE

Lojtarët e futbollit të Reprezentacionit  të Anglisë së shpejti do të përballen me kufizime të reja në përdorimin e Twitter. Shoqata e Futbollit në Angli, pritet  ta bëj njoftimin për një kod të ri të sjelljes i cili do të përfshijë kushtet e reja për përdorimin Twitter për ekipin Anglez. Edhe pse detajet e plota të kodit të ri të sjelljes kanë ende për të dalë, ajo çfarë është interesant të përmend është se komentet në ditën e ndeshjes, ose një ditë para ndeshjes, mund të postohen nga lojtaret vetëm  nëse miratohen nga menaxhmenti i ekipit. Ky kod i ri është i domosdoshëm për ti shmangur problemeve që mund të shfaqen tek lojtarët para dhe gjatë zhvillimit të ndeshjes.  |ameble| [divider top=”0″]

SHPËRNDAJE