SHPËRNDAJE

Një imazh tjetër i të pa publikuarit Samsung Galaxy S6 Active ka bërë xhiro në Twitter, edhe një herë i sjellur me mirësjellje nga @evleaks. Varianti i thyer i Samsung Galaxy S6 pritet të lansohet në një të ardhme të afërt.

Këtë herë, ky telefon i mençur paraqitet me ngjyrë të zezë, që e kemi parë edhe në të kaluarën. Ngjyra e zezë është në mënyrë të konsiderueshme shumë më e theksuar se sa nga ajo e modelit të maskuar nga imazhi që e kemi parë muajin e kaluar.

Edhe një herë, ky telefon i mençur, që pritet të dalë në shitje shumë shpejt, shfaqet me shenjën e AT&T në anën e pasme. Sikur edhe vitin e kaluar, njerëzit më të rëndësishëm që ofrojnë shërbime të lidhjes pa tel, ka mundësi që do t’i ofrojnë pajisjet e tyre ekskluzivisht në lansimin zyrtar të këtij telefoni të mençur. Modeli me numër SM-G890A, Samsung Galaxy S6 Active thuhet se do të ketë një bateri shumë bujare prej 3,500mAh. Kjo e fundit është në mënyrë të konsiderueshme  më e madhe se njësia prej 2,600mAh e modelit SM-G920.

Duke lënë kapacitetin e baterisë mënjanë, ne mund të presim në mënyrë të arsyeshme që Samsung Galaxy S6 Active do t’i mbajë të njëjtat karakteristika të nivelit të lartë sikur Galaxy S6. Ato karakteristika përfshijnë:  procesor 14nm Exynos 7420 SoC, 5.1” ekran QHD Super AMOLED, 16 MP  kamera kryesore, dhe 5 MP kamera e përparme. /ameble

SHPËRNDAJE