SHPËRNDAJE

HTC smartphonesJanë shfaqur disa detaje rreth smartphone-it të ardhshëm të ri HTC Harmony që thuhet se do të vijë më platformën Windows Phone GDR3.

HTC Harmony duket se do të shfaqet me ekran të plotë HD 4.7 inç Super LCD 3 dhe rezolucion 1920 X 1080 pikselë.

Karakteristikat tjera që janë përfolur përfshijnë 2GB RAM dhe hapësira e brendshme për ruajtjen e të dhënave 32GB, ende nuk ka detaje procesorin dhe kamerën e tij.

Për detaje tjera apo edhe imazhe të tij nëse paraqiten, do t’ju informojmë me kohë. |ameble|

SHPËRNDAJE