SHPËRNDAJE

Blackberry pritet të fillon me një dizajn të veçantë të model të ri të smartphone-it BlackBerry 10, me dizajn Porsche.

Dizajni i ri nga Porsche nga BlackBerry, do të vijë me numrin e modelit P9883 i cili do të zëvendësojë modelin aktual P9882.

Porsche Design BlackBerry P9883

Porsche BlackBerry P9883 do të vijë me një ekran me prekje 3.5 inç i përkrahur nga një procesor 2-berthamor me shpejetsi prej 1.7 GHz, 3GB RAM memorie, 64GB e haphapësirë të brendhme për ruajtje si dhe do të vije me tastierën e famshme QWERTY.

Ende nuk ka detaje për datën e saktë se kur do të lansohet modeli me dizajni nga Porsche, ndërsa çmimi i shitjes me pakicë pritet të jetë rreth  2,000 $. /ameble

SHPËRNDAJE