SHPËRNDAJE

Javën e kaluar Microsoft ka konfirmuar për markën Nokia të cilën do ta heq nga pajisjet e ardhshme të reja, kurse tani kanë rrjedhur pamjet e një pajisje që shfaqet me emrin Microsoft Lumia. Ky smartphone është shfaqur në rrjetit social kinez Weibo, që duket të jetë smartphone i rangut të mesëm.

Microsoft Lumia

Logo e Microsoft-it e shtypur në ketë pajisje duket e përkryer. Pajisja e cila është përmendur shfaqet me numër të modelit RM-1090, posedon mundësin me dy SIM kartela, duke përmendur se mund të dal në shitje në tregjet në zhvillim si Kinë dhe Indi. Gjithashtu duket të jetë një version pak më i madh se Lumia 530 me dizajn të ngjashëm nga plastika.

Microsoft në përgjithësi është fokusuar në kapjen e një pjesë të madhe të tregut të ulët. Me siguri se kjo pajisje mund të lansohet në sezonin e festave, edhe pse nuk pritet ndonjë ngjarje e organizuar nga kompania. /ameble

SHPËRNDAJE