SHPËRNDAJE

Pavarësisht shqetësimeve në lidhje me qëndrueshmërinë e saj për të ardhmen, Apple është ende e pasur me të holla dhe pasurinë që ka. Portali Benzinga, ka vënë në dukje se raportet e fundit për të ardhurat e Apple-it tregojnë se kompania Apple ka një shumë prej 137 miliard $ para kesh, dhe pas kësaj shifre është bërë një argëtim duke futur një listë të të gjitha kompanive që Apple kishte mundur ti blejë duke përdorur vetëm paratë që ka në dorë.

Ndër pretendentët kryesorë do të ishte gjiganti i kartave të kreditit Visa me një treg prej 106 miliard $, pastaj gjiganti e rrjeteve Cisco me 112 miliard, shitësi i çipave Intel me 105 miliard $, Qualcomm me 110.6 dhe e-Bay me 72 miliard.

Mirëpo këtu për fat të keq nuk hynë kompania Google që posedon 247 miliard $ dhe Microsoft me 233 miliard $. |ameble| [divider top=”0″]

SHPËRNDAJE