SHPËRNDAJE

Samsung ATIV Book 9 -ameblePas sukseseve të shumta të realizuara viteve të fundit në fushat e ndryshme të teknologjisë duke thyer njëkohësisht edhe rekorde të njëpasnjëshme, gjiganti Samsung nuk ka të ndalur.

Përveç përdoruesve të tableteve, si duket Samsung ka në shënjestër edhe përdoruesit e lap top-ve. Kjo e dëshmon lansimi i dy produkteve të reja duke përfshirë një lap top të fuqishëm ATIV Book 9 Plus dhe tableti Tab ATIV 3, që priten të lansohen në javët e ardhshme.

Në tabelën e më poshtme janë të përshkruara në detaje specifikat e pajisjeve në fjalë duke përfshirë çmimet e tyre si dhe datën e lansimit. |ameble|

samsungspecs

SHPËRNDAJE