SHPËRNDAJE

Samsung Galaxy s3 ne ngjyraBazuar në gazetën kineze Ming Pao Daily, del se gjatë muajit Prill të këtij viti prodhuesi korean Samsung ka pasur shitjet më të madhe nga të gjithë smartphone-t tjerë duke ia kaluar kështu edhe prodhuesve vendor kinez ZTE dhe Coolpad.

Sipas Sino Market Research kompania Samsung gjatë kësaj kohe ka shënuar rritje ne shitje deri ne 18.8% duke i dhënë kësaj të fundit një pozitë të rehatshme në krahasim me konkurrentin kryesor të saj në këtë vend Coolpad qe kishte 11.5 % të shitjes gjatë kësaj periudhe.

Këto statistika që shohim kohëve të fundit nëpër tregjet botërore si në Kine, SHBA, etj. dëshmojnë faktin se Samsung po thyen çdo rekord të mundshëm duke u bërë konkurrent serioz përmes cilësisë dhe  çmimit. |ameble|

SHPËRNDAJE