SHPËRNDAJE

Departamenti Samsung Displays që posaçërisht merren me ekrane kanë filluar ti zgjojnë orekset tona sidomos kohëve e fundit, me teknologjinë e ekraneve elastik (të pathyeshëm) të smartphone-ve, mirëpo tani ata kanë njoftuar se do të prezantojnë ketë ekran të ri 5.5 inç në CES muajin e ardhshëm.

Smartphone-t elastik me ekran 5.5 inç elastik do të kenë rezolutë 1280×720 dhe densitet 267 pixel, si dhe do të shoqërohet me një ekran televizioni 55 inç, ka raportuar CNET.

Për fat të keq nuk ka ende informata për çmimet ose disponueshmërinë e tyre në mbarë botën, mirëpo sa më shpejt që informacionet do të shfaqen, ne do të ju informojmë më kohë si gjithmonë. |ameble|

[youtube id=”f4AhTiQkWwk” width=”600″ height=”350″]

[divider top=”0″]

SHPËRNDAJE