SHPËRNDAJE

Diçka krejt e re qe do të hyj ne treg, e që kompania Apple nuk mund të akuzojë për kopjim kompaninë Samsung, janë ekranet transparente.

Samsung ka njoftuar javen që shkoj se do të sjellë ekranin e tyre te ri NL22B transparent, qe do të reklamohet ne ngjarjen e IFA electronics në Berlin, i cili fillon më 31 gusht dhe zgjat deri me 5 shtator.

Samsung thotë se ekrani, i cili do të dal menjëherë pas IFA-së, vjen i plotë me PC, zërim, LED dhe qelqin mbrojtës, krejt këto e bëjnë atë të përsosur për kompanitë e shitjes. Samsung gjithashtu vuri në dukje se ekranet me panel te hollë LCD përpara, ekran transparent, shfaqin imazhe dhe animacione me bashkëveprim me mallin brenda kutisë. Një video e till e paraqitur nga Samsung mund ta shihni më poshtë. |bgr.com| [youtube id=”rZslQZ6iMgA” width=”600″ height=”350″][divider top=”0″]

SHPËRNDAJE