SHPËRNDAJE

Ata që dëshirojnë të kenë një tablet që përkrah teknologjinë LTE, edhe pse tek ne ende nuk është e mundur, mund të blejnë Samsung Galaxy Note 10.1 nga 7 Marsi  për 600 $.

Samsung Galaxy Note 10.1 përmban një procesor 1.4GHz quad-core, 2GB RAM, 10.1 inç WXGA ekran LCD, 5-megapixel kamerën e pasme, kamerën frontale 1.9 megapixel për video-biseda dhe ka të instaluar sistemin Android 4.1 Jelly Bean. Me tablet vjen poashtu edhe Samsung S Pen.

Pra nga 7 Marsi, në tregun e tableteve do të pozicionohet edhe Samsung Galaxy Note 10.1. |ameble| [divider top=”0″]