SHPËRNDAJE

Si duket gjiganti Samsung është duke bërë një investim të madh edhe në kamera, duke futur edhe një pajisje të re në tregun Amerikan. Bëhet fjala për kamerën Samsung Galaxy NX me 4.8 inç HD LCD ekranin, 20.3 megapikëselë kamerën, 4-bërthamorë procesorin 1.6 GHz, 2 GB RAM, baterinë 4360mAh dhe operon nëpërmjet sistemit Android Jelly Bean 4.2.

Galaxy NX Camera

Vetëm kamera ka çmimin 1,599 $, ndërsa me lens 18-55mm ka çmimin prej 1,699$. |ameble|

 

SHPËRNDAJE