SHPËRNDAJE

Tifozët e tastierës hardware, nga sot do të marrin parasysh këtë fakt si një të plotë, se pse Samsung Galaxy S 4G Relay shpallet sot nga T-mobile. Me çka karakterizohet Samsung Galaxy S 4G Relay? Është një dual-core procesor Snapdragon  S3 1.5GHz, ekran Super AMOLED 4 inç. Në pjesën prapa e ka të integruar kamerën 5 megapixel me LED flash, ndërsa në pjesën frontale ka të integruar kamerën 1.3 megapixel që mundëson video biseda. Ky smartphone ka të instaluar Android Cream Ice 4,0  Sandwich. Për më tepër, smartphone Samsung Galaxy S 4G Relay ka qenë i certifikuar SAFE, e cila është një tipar për përdoruesit e korporatave që duhet marrë parasysh. VPN dhe Microsoft Exchange ActiveSync janë po ashtu të mbështetura në këtë smartphone.Të interesuarit për blerjen e 4G Relay nga Samsung  mund të vizitojnë faqen e internetit të T-Mobile ose në një nga dyqanet e shitjes me pakicë të saj në disa javë. |ameble| [divider top=”0″]

SHPËRNDAJE