SHPËRNDAJE

Deri më tani Samsung Galaxy SIII ka qenë në dispozicion vetëm me dy ngjyra; mermer të bardhë ose me një nuancë blu të ashtuquajtur “pebble blue” me kapacitet prej 16GB  dhe 32GB. Nga tani Samsung Galaxy SIII është dizajnuar edhe në dy ngjyra të tjera, në atë të zezë dhe ngjyrë kafe. Për momentin Samsung SIII me dy ngjyra të reja mund të porositet vetëm me kapacitet prej 16GB. |ameble| [divider top=”0″]

SHPËRNDAJE
  • iksi

    palidhje te kokan

  • LuLi

    si bombona per shijen e cdo kujte, bravo Samsung

  • kushtrim abazi

    Po me doket ngjyra bardhe ma pucit po rrin