SHPËRNDAJE

Smartphone Samsung  Galaxy S3 , është aktualisht në dispozicion vetëm me dy ngjyra; mermer të bardhë ose me një nuancë blu të ashtuquajtur “pebble blue” me kapacitet prej 16GB  dhe 32GB. Deri më tani janë shitur më shumë se 10 milion njësi të Smartphone Samsung  Galaxy S3.

Duke u bazuar në shitjen me pakicë online Samsung  Galaxy 3, modeli GT-I9300MBMDBTU, do të shfaqet në tetor, me ngjyrë të zezë, me një kapacitet të madh të ruajtjes prej 64GB. Produkti ende nuk është në dispozicion dhe nuk ka një çmim të shënuar të shitjes. |geek.com| [divider top=”0″]

SHPËRNDAJE