SHPËRNDAJE

Samsung pohoi se produkti i tyre i ri smarthphone Galaxy S3 kalon 20 milion shitje në mbarë botën, brenda 100 ditëve. Xinhua raporton për shitjen ditore prej 200.000 produkte të Samsung Galaxy S3 . Nga 20 milion produkte të shitura në mbarë boten, 6 milion janë shitur në Evropë, 4.5 milion në  Azi, 4 milion në Amerikën Veriore si dhe 2.5 milion në Koren e Jugut. Samsung Galaxy S3 ka krijuar të ardhura 3 herë më shpejt në krahasim me Samsung Galaxy S2 dhe 6 herë më shpejtë në krahasim me Galaxy S. |ameble| [divider top=”0″]

SHPËRNDAJE