SHPËRNDAJE

A keni menduar ndonjëherë se çfarë mund të ndodh me Samsung Galaxy S3 nëse uleni mbi të? Mos u bëni merak për këtë, Samsung tashmë ka menduar dhe e ka vënë pajisjen vetvetiu në disa teste shumë të dëmshme.

Në videon e mëposhtme (zërimi është në gjuhen koreane, mirëpo video flet gjithçka), mund të shihni smartphone-in Samsung të mbuluar me ujë, duke u ul mbi të, shumë klikime dhe duke e shtyp (ndrydh) ekranin. Video është paraqitur në disa skena.

[youtube id=”dc9c5YFyovU” width=”600″ height=”350″]

Pajisjet (pra, të paktën ato në video) kalojnë të gjitha testet, dhe Samsung Galaxy S3 ende funksionon, pa asnjë problem. |ameble| [divider top=”0″]

SHPËRNDAJE