SHPËRNDAJE

Samsung Galaxy S4 becomes the first smartphone passing TCO certification

Samsung Galaxy S4 është bërë telefoni i parë i mençur që merr certifikatën TCO. Kjo certifikatë jepet për pajisjet që kryesisht respektojnë ambientin. TCO është kompani Suedeze e njohur për dhënien e certifikatave për pajisjet e zyrave e veçanërisht telefonave “smart” apo smartphone-ve.

Fakti qe kompania Samsung ka marr certifikatë pikërisht për S4 donë të thotë se pajisja ka kaluar të gjitha testet e qëndrueshmërisë, ambientit dhe nevojave ekonomike të kësaj organizate.

Pjesë e testimeve për S4 janë edhe materiali i këtij smartphone-i i cili nuk përbëhet nga komponentë të rrezikshme apo të dëmshme për ambientin si dhe efiqienca adekuate e shfrytëzimit të energjisë elektrike.

Kjo i bie që S4 është i mirë, i lirë, nuk hargjon shumë energji, nuk është i dëmshëm për ambientin dhe nëse pyesni Ameble-n, atëherë këtu mund ti gjeni edhe disa nga përgjigjet ndihmëse për të vendosur. |ameble|

SHPËRNDAJE