SHPËRNDAJE

Samsung të shtunën e kaluar ka hapur dyqanin e tyre të parë në Paris të Francës, ky dyqan do të ketë në shitje smartphone të fundit, tableta, laptopa, si dhe aksesor tjerë të prodhuar nga kjo kompani.

Ky vend unik, i drejtuar nga një ekip prej 8 ekspertësh të shitjes, ofron përvojën e fundit dhe vizionin e plotë të rejave nga Samsung-u. Dizajni e tij ofron një përvojë të mahnitshme për të gjithë, prindërit, fëmijët, të moshuarit dhe profesionistët. Secili, sipas pasioneve të tij dhe mjedisit të tij, mund të gjej zgjidhje për nevojat e veta. Shih foto,

Samsung është padyshim duke shpresuar se dyqani i tyre i ri do të rris shitjen e pajisjeve të tyre tashmë të njohura, dhe do të jetë interesante për të parë se sa ata të vendosin për tu zgjeruar gjatë viteve të ardhshme. |ameble|[divider top=”0″]

SHPËRNDAJE