SHPËRNDAJE

Tashmë jemi mësuar të shohim video të shpaketimit të produkteve të ndryshme e sidomos telefonave. Por, ajo çfarë Samsung ka bërë për ne është një video në të cilën është shfaqur brendësia e Samsung Galaxy S6 Edge.

Në këtë video, shfaqen pothuajse të gjithë elementet dhe mënyra se si është ndërtuar S6 Edge, duke filluar nga skaneri biometrik i vendosur në pjesen e përparme, më pas vjen ekrani fleksibil Super AMOLED, i cili është i mbrojtur me 3D Gorilla Glass 4. Bateria 2,600mAh me spiralen wireless për mbushjen e baterisë, më pas kamera e pasme 16MP dhe kamera e përparme 5MP.

Video e publikuar nga Samsung është quajtur S6 edge In-boxing. /ameble

[youtube id=”X95EQIftcWY” width=”600″ height=”350″]

 

SHPËRNDAJE