SHPËRNDAJE

Samsung ka shfaqur një televizion të ri në panairin CES 2013 që po mbahet në Las Vegas, që është pak më i madh se ai 84 inç që kemi parë në fillim të javës, një ekran masiv 110 inç me rezolucion 4K.

Ky television i ri 110 inç nga Samsung është ende një prototip, kështu që edhe një kohë nuk pritet ta shohim nëpër dyqane, dhe gjithashtu nuk posedon karakteristika të Samsung TV Smart.

Nuk ka informata se kur planifikon kompania Samsung të filloj me prodhim të këtij modeli, por do të informohemi me vonë. |ameble| [divider top=”0″]

SHPËRNDAJE