SHPËRNDAJE

Si duket Samsung përsëri nuk ka të ndalur. Samsung sot lansoi 2 smartphone të ri, duke paraqitur veten si një “lider” në tregun e celularëve. Vetëm një javë kaloi  nga lansimi i produktit të fundit, ndërsa sot njofton edhe për dy produkte të reja. Është fjala për Samsung Galaxy Fame dhe Samsung Galaxy Young. Karakteristika e këtyre smartphone-ve tregojnë se i takojnë rangut të mesëm. Çfrarë i karakterizojnë këta smartphone, do të ju njoftojmë në vijim:

Samsung Galaxy Fame

 • 1 GHz single-core procesorë
 • Android (4.1)
 • 512 RAM
 • 3.5 inç TFT ekrani kapacitiv me rezolucion 320×480 pixels
 • 5  megapixel kamera e pasme me LED flash kryesor
 • 0.3 megapixel kamera frontale VGA
 • 4 GB hapësirë të brendshme, me microSD kartel slot (që mbështet deri në 64 GB)
 • 1300 mAh bateri

 

Samsung Galaxy Young

 • 1 GHz single-core procesorë
 • Android (4.1)
 • 768 RAM
 • 3.27  inç TFT ekrani kapacitiv me rezolucion 320×480 pixels
 • 3 megapixel kamera e pasme me LED flash kryesor
 • 4 GB hapësirë të brendshme, me microSD kartel slot (që mbështet deri në 64 GB)
 • 1300  mAh bateri

Çmimet ende nuk janë publikuar. |ameble| [divider top=”0″]