SHPËRNDAJE

Samsung the undisputed king of web traffic on AndroidStatistikat e stoqeve të Samsung-ut nuk kanë pësuar shumë ndryshime muajin e fundit, por nuk ka dyshim që prodhuesi jugo-korean Samsung ka shënuar rritje të pa parë.

Dje u prezantua edhe një statistikë tjetër që shfaq të dhëna tejet inkurajuese për Samsung-un. Sipas rrjetit për studime të kampanjave të telefonisë mobile “Chitika”, Samsung ka pushtuar tregun botëror kur është fjala për Android, duke mbizotëruar në krye te listave jo vetëm për smartphone, por edhe tabletë.

Siç duket edhe në diagramin e prezantuar Android përmes Samsung-ut udhëheq me rreth 50% të ueb trafikut që shfrytëzohet në SHBA dhe Kanada. Më pas kemi HTC me 9.7% dhe të tjerat me radhë. |ameble|

SamsungSales1

Duke u bazuar në statistikën e prezantuar më poshtë shohim se Samsung Galaxy S3 udhëheq familjen e Samsung në SHBA dhe Kanada. Pritjet janë që shumë shpejtë S4 të thyej rekorde të reja të shitjes në këto vende.

SamsungSales2

SHPËRNDAJE