SHPËRNDAJE

[MWC 2013] Aplikacioni i ri Samsung Wallet ju mundëson të ruani kuponët e dyqaneve në smartphone-t tuaj, për ata që kanë ndegjuar është paksa i ngjashëm me aplikacionin Passbook iOS nga Apple.

Ky aplikacion është prezantuar nga Samsung në një konferencë të organizuar për zhvilluesit në MWC 2013 që po mbahet në Barcelonë, dhe me të filluar konferenca disa partnerë veç kishin konfirmuar partneritetin me ketë aplikacion. Lufthansa, Hotels.com dhe Expedia të gjitha këto momentalisht janë të përfshira në aplikacionin e hapur API. Ka edhe disa partnerë amerikanë të përfshirë në të, si Major League Baseball dhe Walgreens

Aktualisht ky sistem është ende në versionin beta për zhvilluesit e përzgjedhur, por kompania koreane ka thënë se API do të jetë në dispozicion për shkarkim nga data 7 Mars.

Edhe pse aplikacioni nuk integrohen me mënyrën e pagesës NFC, Samsung se fundmi ka arritur partneritet me Visa dhe shërbimin e saj PayWave që ketë gjë mund ta shohim ndoshta në smartphone-in e ardhshëm Galaxy S4. |ameble| [divider top=”0″]