SHPËRNDAJE

Ne kemi raportuar edhe më parë për ekran fleksibil nga Samsung, të cilët tani janë prezantuar në CES dhe quhet youm, edhe pse këtë herë ekrani youm është shfaqur në një pajisje prototip.

Samsung pritet të përdorë ketë teknologji të re youm fleksibil në disa pajisje gjatë këtij viti, ende nuk e dimë nëse do ta shohim në ndonjë nga pajisjet e Samsung-ut apo në pajisjet e prodhuesve tjerë.

Video me poshtë është bërë nga Phonearena:

[youtube id=”HU2nG9qy6vs” width=”600″ height=”350″]

Pyetja shtrohet se a ta përdorë kompania Samsung ketë ekran më së pari në smartphone-in e tyre të përfolur Samsung  Galaxy S4, i cili pritet të nisë rreth muajit maj? Ende nuk dihet. |ameble| [divider top=”0″]

SHPËRNDAJE