SHPËRNDAJE

Si prodhues i smartphone-ve, TV-ve, frigoriferëve, furrave dhe madje edhe lavamanëve, Samsung nuk do të durohet pa e provuar edhe prodhimin e syzeve Smart.

Samsung-Gear-Glass2

Sipas një zyrtari të paidentifikuar të kompanisë, e cituar nga Korea TimesSamsung aktualisht ka në plan të bëhet konkurrent për pajisjen Google Glass me emrin paraprakisht të quajtur Galaxy Glass të cilët mund të bëjnë debutimin e një pajisje të tillë në ngjarjen tregtare IFA që mbahet në muajin Shtator në Berlin. 

Është përfolur se në ketë projekt kompania Samsung ka qenë duke punuar qysh nga muaji Maj i vitit të kaluar, menjëherë pas debutimit të Google Glass. Gjithashtu edhe kompani tjera thuhet se janë duke punuar në një pajisje të ngjashme, kohët e fundit kemi dëgjuar se edhe Microsoft është duke testuar një prototip të ngjashëm me Google Glass. /ameble

SHPËRNDAJE