SHPËRNDAJE

Realizimi i premtimit të Android-it për një sistem operativ të përsosur asnjë herë nuk ka qenë më afër.  Android 4.1 Jelly Bean tani më është i finalizuar dhe i gatshëm për shumë pajisje. Natyrisht që pajisja e parë që do të pranojë si “update”  Jelly Bean do të jetë smartphone Samsung Galaxy S III  duke filluar nga dita e sodit në disa vende të Europes.

Më poshtë është lista e plotë e pajisjeve te Samsung që zyrtarisht do të përkrahin Android 4.1 Jelly Bean dhe do të pranojnë shkarkimin dhe instalimin e këtij të fundit:

 • Galaxy Tab 2 7.0
 • Galaxy Tab 2 10.1
 • Galaxy Note 10.1
 • Galaxy S II
 • Galaxy Note
 • Galaxy Tab 7.0 Plus
 • Galaxy S Advance
 • Galaxy S II LTE
 • Galaxy Music
 • Galaxy Chat
 • Galaxy Ace 2
 • Galaxy Beam
 • Galaxy Ace Plus
 • Galaxy Mini II
 • Galaxy S DUOS

Ameble – në ditën në vazhdim do të ju njoftojë me procedurat që duhet ti dini para se ti bëni pajisjet tuaja “upgrade” në Jelly Bean 4.1.

|samsung| |ameble| [divider top=”0″]

SHPËRNDAJE