SHPËRNDAJE

Sandisk 128 GBSanDisk ketë vit me plotë krenari u është bashkuar turmave të prodhuesve të smartphone-ve dhe tabletve në Kongresin Botëror për pajisje Mobile që po mbahet në Barcelonë, duke prezantuar kështu kartelën microSD më kapacitet më të madh në botë.

E përbërë nga 128GB, kartela SanDisk Ultra microSDXC UHS-I është një hap evolucionar në përputhje me pajisjet mobile të ditëve të sotshme, duke e mbajtur kështu ritmin për nevojat në rritje të pajisjeve me karakteristika të larta.
Pajisjet mobile shumë shpejt janë duke u bërë pajisje kryesore kompjuterike për përdoruesit dhe tani mundësitë e incizimit në kualitet të lartë 4K e shtojnë edhe më shumë nevojën për kartela me kapacitet të lartë.

128GB është një arritje e madhe për SanDisk, pasi që vetëm 10 vjet më parë kompania ka filluar me formatin microSD, kartela e parë e cila ishte vetëm 128MB. Kartela 128GB do të jenë në dispozicion menjëherë ekskluzivisht nga Best Buy dhe Amazon, me çmim të shitjes me pakicë nga 199 $ (ose 144 €) /ameble

SHPËRNDAJE