SHPËRNDAJE

SanDisk ka njoftuar për diskun e parë në botë 2.5-inç Serial Attached SCSI (SAS) solid state disk (SSD) me hapësirë 4TB, në formën e re si SanDisk Optimus MAX SSD.

SanDisk Optimus MAX SSD

Optimus MAX SSD i ri është projektuar posaçërisht për tregun e kompanive dhe si zëvendësim për ruajtjen e dhënave në raste kritike nëpër DataCenter-s.  SanDisk shpjegon se Optimus MAX SSD i ri aftësinë e leximit/shkrimit e ka në shpejtësi deri në 400/400 MB/s.

Për fat të keq sa i perket ketij produkti të ri nga SanDisk nuk ka informata për çmimin ose disponueshmërinë e tij. /ameble

SHPËRNDAJE